Waarom is de ZVW premie in mijn dossier nog 5,5%?

De ZVW premie is in 2017 verlaagd van 5,5% naar 5,4%. Dit is aangepast in de defaults van het programma. Indien een nieuw dossier wordt gestart in versie 2017/2 of later, wordt dus automatisch 5,4% gevuld.

Indien u in een eerdere versie een dossier heeft aangemaakt, is dat gevuld met 5,5%. Bij het opnieuw openen van het dossier wordt dit niet automatisch door het programma aangepast. In uw bestaande dossiers kunt u dit uiteraard wel zelf aanpassen op het tabblad Informatie en Keuzes.