Nieuw in versie 2017/2a

Er staat weer een nieuwe update van onze software voor u klaar.

In deze update hebben wij aanpassingen doorgevoerd om enkele specifieke issues te verhelpen.

De volgende punten zijn onder andere opgelost:
• dossiers met een . in de naam, kunnen nu ook geëxporteerd worden naar Excel;
• het Pensioenprogramma crashte in zeer specifieke situaties bij het openen van een Benaderde Marktwaarde dossier.

Deze issues zijn wellicht niet op u van toepassing, maar desondanks raden wij iedereen aan om de update uit te voeren.

Daarnaast hebben wij van de gelegenheid gebruik gemaakt, om de Excel export vanuit DIA verder uit te breiden.

Heeft u vragen? Kijk dan eens op onze Online Helpdesk. Voorzien van veel gestelde vragen, quick guides en de mogelijkheid om online vragen te stellen. De Online Helpdesk is ook bereikbaar via de F1-toets in onze software.

Veel gebruikersplezier!