Waarom is het rapport geschreven naar 'ondernemer'?

U kunt in DIA een inventarisatie voor een gewone werknemer invoeren, net zo eenvoudig als een ondernemer.

Het type klant is echter standaard 'DGA'. Op het tabblad 'Persoonsgegevens' hebben wij daarvoor een vraag opgenomen: 'Soort dienstverband'.

Als u 'loondienst' selecteert als antwoord bij die vraag, wordt de rapportage aangepast en wordt 'ondernemer' aangepast naar 'werknemer'.

Let op: indien u in uw dossier reeds bent doorgegaan naar de Life Events, kunt u ook het inventarisatie rapport nog aanpassen. Ga daarvoor terug naar het tabblad persoonsgegevens in het proces 'Inventarisatie'. Dan wordt de rapportage bij de inventarisatie ook aangepast.