Ik wil mijn software gebruiken via Citrix of Terminal server. Hoe moet ik mijn software in dat geval autoriseren?

Wanneer u de software wilt gebruiken via een remote session (Citrix of Terminal server) dient u de software ook via een remote session te autoriseren.
Start eerst een remote session en vervolgens het programma dat u wilt autoriseren en doorloop de autorisatiewizard. Voor het autoriseren dient u schrijfrechten in de programmamap te hebben.