Wat is het doel van het Aanvullend Pensioen en Lijfrenteprogramma?

Het berekenen van een mogelijk tekort aan oudedagsvoorziening en het kapitaal dat benodigd is indien besloten wordt dit tekort aan te vullen.

Bovendien kan met behulp van dit programma de mogelijkheid van het aanvullen van het pensioentekort middels aftrekbare lijfrentepremie worden berekend.

Het programma biedt u dus een eenvoudige manier om uw klanten inzicht te geven in een eventueel tekort en de grootte daarvan.