Waarom wordt de berekende pensioenschade niet altijd uitbetaald?

De pensioenschadeberekening in het programma gaat uit van de maximale schade die kan ontstaan.

Hierbij wordt geen rekening gehouden met de herintredingskans van de gerechtigde.

De herintredingskans ziet op de mogelijkheid dat de werknemer een nieuwe dienstbetrekking vindt, waarin weer pensioen kan worden opgebouwd.

De feitelijke pensioenschade kan dus lager zijn dan de maximaal berekende pensioenschade.