Wat is het doel van het programma Vermogensbeheer Box I, II en III?

Met het programma Vermogensbeheer Box I, II en III kan het verzekerd kapitaal van een kapitaalverzekering op een gegeven einddatum worden bepaald.

Er kan een balanswaardering worden gemaakt voor een kapitaalverzekering eigen BV, stichting, eigen woning of er kan worden gekozen voor sparen in box III.

Bovendien kunnen overeenkomsten worden gegenereerd. Bij het genereren van een overeenkomst kan afzonderlijk worden aangegeven om de waardering, de overeenkomst/polisblad en/of voorwaarden van de verzekeringen op te nemen.