(Netwerk)licenties

Standaard kunt u met 2 collega’s tegelijkertijd in de software werken. Waarbij de software binnen uw netwerk geïnstalleerd is.

Wenst u de software op meerdere vestigingen of laptops te gebruiken, dan hanteren wij speciale licenties. Graag informeren wij u hier nader over.

U kunt uw vragen over licenties stellen via bovenstaande ‘dien een aanvraag in’ formulier. U kiest dan voor de categorie ‘Contractvragen’ indien u in het bezit bent van onze software. Bent u niet in het bezit van onze software, dan verzoeken wij u te kiezen voor ‘Sales’.

Na ontvangst van uw vraag, nemen wij telefonisch contact met u op.