Op basis van welke methodiek zijn de vragen in het Inventarisatieproces (Wft-intake) opgesteld?

Advantage maakt het onder andere mogelijk om een Wft-proof advies- en offertedossier aan te leggen. Al onze vragen zijn dus direct afgeleid van de 11 leidraden van de AFM.

De vragen die gesteld worden, zijn daarnaast noodzakelijk om aan alle vereisten uit de leidraden van de AFM te voldoen. In die leidraden zijn vele vereisten opgenomen ten aanzien van uw inventarisatie en analyse. Bovendien dient uw adviesdossier volledig reproduceerbaar te zijn.

Tenslotte bereidt u uw dossier voor, om uiteindelijk een productvergelijking uit te voeren. Om offertes aan te kunnen vragen zijn antwoorden nodig inzake de productkenmerken van een (collectief) pensioenproduct.