Corrigeert u de overgang op de partner voor elders opgebouwde pensioenen ?

Nee, het programma berekent alleen de gevolgen van de echtscheiding en niet de hoogte van de aanspraken zoals in het pensioenberekeningsprogramma. Teneinde het gecorrigeerde overgangspercentage te kunnen invullen, kan het pensioenberekeningsprogramma worden geraadpleegd.

U vult vervolgens het gecorrigeeerde overgangspercentage in, in het echtscheidingsprogramma.