Hoe kan ik premievrij pensioen waarderen?

Hiervoor kan het programma Benaderde Marktwaarde (BMW) worden gebruikt waarbij de opgebouwde aanspraken op de berekeningsdatum gewaardeerd dienen te worden.

U geeft de pensioenaanspraak op als 'uitkering per jaar' op het tabblad Grondslagen en u geeft op de uitkering ´uitgesteld´ dient in te gaan. Het programma berekent, met inachtneming van al uw opgegeven grondslagen, de koopsom voor deze aanspraak per de berekeningsdatum.