Kan ik in de rapportage opnemen dat er geen accountantscontrole heeft plaatsgevonden?

Ja, het is mogelijk om in de rapportage een duidelijke tekst op te nemen dat er geen accountantscontrole heeft plaatsgevonden.

Deze optie is aanwezig bij een aantal berekeningsprogramma’s, te weten Tools, Benaderde Marktwaarde, Lijfrente Programma, Echtscheiding, Flexpensioen, Inhaal en Inkoop en alle Pensioenprogramma’s.

U gaat in het programma naar de menuoptie ‘Uitvoer’ en selecteert ‘Uitvoeropties’. Hier geeft u bij de vraag ‘Geen accountantscontrole toegepast in rapport’ aan dat u in het rapport de tekst ‘Let op: geen accountantscontrole toegepast’ op wilt nemen. U selecteert daarvoor het antwoord ‘ja’. De tekst wordt, duidelijk zichtbaar, onderaan iedere pagina van het rapport opgenomen.