Kan de installatie van de software ‘remote’ uitgevoerd worden?

Ja, het is mogelijk de installatie ‘remote’ uit te voeren. Om de software echter in een 'remote session' te kunnen gebruiken, dient u wel te beschikken over een licentie die dat toestaat. In geval van 'oudere licenties' is dat mogelijk niet het geval. Uw licentie dient dan aangepast te worden. De uitgangspunten van uw licentie zoals looptijd, abonnementsgeld, aantal gelijktijdige gebruikers blijven ongewijzigd. Om uw licentie aan te laten passen kunt u middels onderstaand het formulier contact opnemen met de servicedesk. In het formulier kiest u dan voor de categorie 'Contractvragen.