Thuiswerken (Citrix/Terminal Server)

Onze softwareovereenkomst is standaard geschikt voor de installatie van de software op een server om thuiswerken mogelijk te maken. Het kan zijn dat u nog beschikt over een overkomst die ouder is en waarin niets is afgesproken over een thuiswerkomgeving.

Indien dit het geval is en u wenst de softwareovereenkomst aan te passen, kunt u dit aangeven via onderstaande ‘Stel uw vraag’ formulier. U kiest dan voor de categorie ‘Contractvragen’.