Aanpassing overeenkomst

Indien u een aanpassing op uw overeenkomst wenst door te voeren, kunt u dit aangeven via onderstaande ‘Stel uw vraag’ formulier. U kiest dan voor de categorie ‘Contractvragen’.

U kunt vervolgens opvoeren welke aanpassingen u wenst door te voeren. Dit kunnen adresmutaties en naammutaties zijn, maar bijvoorbeeld ook het omzetten van een normale overeenkomst naar een Citrix-overeenkomst. Met deze laatste overeenkomst, bent u in staat om de software te gebruiken binnen een zogenaamde thuiswerkomgeving.