Hoe maak ik een systeemdiagnose aan?

In het Startmenu van Akkermans & Partners staat onder Algemeen, de optie ‘Systeemdiagnose’.

In de Verkenner staat in de hoofdmap (meestal C:\Program Files\AP) het bestand ‘Diagnose.exe’.

Als u de systeemdiagnose opent, kunt u er voor kiezen om deze af te drukken, te bewaren of te e-mailen.

Om dit bestand aan Akkermans & Partners ter beschikking te stellen kunt u het beste voor de optie e-mailen kiezen. Wanneer u de voornoemde optie kiest wordt er een bestand gegenereerd en hierna wordt uw e-mailprogramma opgestart. Het bestand is dan als bijlage al toegevoegd en het e-mailadres wordt automatisch gevuld.