Kan ik ook met fictieve deelnemers rekenen?

Dit is zeker mogelijk.

U kunt in Advantage op twee manieren de premies berekenen:

• op basis van de werkelijke deelnemers
  • op basis van gemiddelden

Voor de eerste wijze dient u vanzelfsprekend te beschikken over alle deelnemergegevens. Deze kunt u opvragen via de Online Intake, waarbij u werkzaamheden uit kunt besteden aan uw klant.

Of u kunt de Import template uit het Afdrukmenu in Advantage downloaden en deze doorsturen naar uw klant, met het verzoek deze te vullen.

In beide gevallen staat duidelijk aangegeven welke gegevens benodigd en verplicht zijn. Niet verplichte gegevens voor een eerste import, kunnen in een later stadium eenvoudig verrijkt worden middels een aanvullende import.

Indien u de berekeningen wenst uit te voeren op basis van gemiddelden, hoeft u slechts de volgende gegevens in te voeren:

• Gemiddeld salaris
  • Gemiddelde leeftijd
  • Aantal deelnemers

De volgende Quick Guides kunnen u verder ondersteunen: