Wat is de Databank?

De Databank is een programma voor het raadplegen van relevante wet- en regelgeving besluiten, resoluties, convenanten, Whitepapers,  jurisprudentie, zowel nationaal als internationaal.

De Databank is een ideaal naslagwerk waarin op een snelle manier informatie kan worden gevonden over een grote variëteit aan onderwerpen op het gebied van Pensioenen, Financiële Planning, Beleggingen, Zorgverzekeringen, Schadeverzekeringen, Kredietverlening voor ondernemers en particulieren.

U kunt bijvoorbeeld zoeken op Trefwoorden, Wet, Datum, Instantie of Categorie.

U kunt de gevonden teksten dan doorbladeren, afdrukken, rechtstreeks bewerken of zelfs verwerken in MS Word.

De Databank maakt onderdeel uit van Member Unlimited Knowledge.