Wat is de Pensioen Databank?

De Pensioen Databank is een programma voor het raadplegen van resoluties, jurisprudentie, wetgeving en internationale documenten op het gebied van 'pensioen', uiteraard wel in de ruimste zin van het woord.

Het programma biedt mogelijkheden om op een snelle manier de teksten te vinden die u zoekt door een aantal voorwaarden op te geven waaraan de teksten moeten voldoen.

U kunt bijvoorbeeld zoeken op Trefwoorden, Wet, Datum of Categorie.

U kunt de gevonden teksten dan doorbladeren, afdrukken of zelfs rechtstreeks bewerken of verwerken in MS Word.