Controleert Flexpensioen de fiscale grenzen van de mogelijkheden?

Het programma heeft een signaleringsfunctie, waarbij het overschrijden van de fiscale grenzen onder in het invoerscherm in een blauwe informatiebalk wordt weergegeven.

Let op: het programma blokkeert niet en rekent derhalve door, ook al is de grens inmiddels overschreden. Meer informatie over de fiscale grenzen is opgenomen in de helpteksten (F1-toets) en in de Pensioendatabank.