Zijn alle mogelijke combinaties van verschillende pensioenregelingen bij verschillende regimes mogelijk?

Nee, niet alle combinaties zijn in het programma mogelijk. De (inmiddels al 5!) regimes en diverse keuzemogelijkheden per overgangsmoment geven te veel situaties om volledig uit te werken technisch gezien.

De meest gebruikte overgangen en combinaties zijn uiteraard wel verwerkt in het programma. Het zijn vrij exotische combinaties die het programma niet ondersteunt.

Indien een combinatie niet mogelijk is, geeft het programma een foutmelding. U kunt de situatie dan alsnog berekenen met behulp van een of meer berekeningen in het programma en daarbij ook Benaderde Marktwaarde gebruiken.