Waarom wordt het Vpb percentage niet aangepast aan de berekeningsdatum?

In het programma wordt het percentage van de vennootschapsbelasting niet automatisch aangepast aan de daadwerkelijke waarde in het betreffende berekeningsjaar.

De standaardwaarde is gelijk aan het percentage van het huidige jaar. Indien het ingevulde percentage afwijkt van het percentage dat mogelijk is in het berekeningsjaar verschijnt een waarschuwing in het programma.

Door deze flexibele systematiek kunt u zelf een percentage invullen en dus ook een afwijkend percentage toepassen bijvoorbeeld.