Hoe worden de verschillende regimes verwerkt in het programma?

Op het tabblad 'Constructie' kunt u aangegeven voor welke regimes de pensioenopbouw geldt.

Een uitleg van de verschillende regimes kunt u terugvinden door gebruik te maken van de helpfunctie (F1). Deze is per vraag, dus per regime na te lezen.

Per regime wordt een tabblad 'Grondslagen' toegevoegd waar de relevante informatie over de pensioenopbouw kan worden ingevuld.