Waarmee worden verzekeringspremies voor het NP vóór pensioendatum berekend?

De verzekeringspremies worden berekend met behulp van de zeer betrouwbare en ook in de verzekeringsmarkt zeer veel gebruikte software van Moneyview.

Hierdoor heeft u ineens de beschikking over alle relevante producten die in de markt beschikbaar zijn, ‘gewoon’ in uw Pensioenprogramma.

Wij hebben deze service kosteloos voor u doorgevoerd in het Pensioenprogramma!