Hoe voorkom ik dat ik in Wft Proof Nazorg Dossier opnieuw gegevens moet vullen nadat ik via 'menu' -> 'Module' een uitstapje heb gemaakt naar het pensioenprogramma?

Indien gegevens worden overgenomen in een andere module via de optie ‘module’, dan wordt een tijdelijk dossier aangemaakt. De gegevens, die ook worden gevraagd in de te openen module, worden ingevuld met de bekende waarden uit dit tijdelijk dossier. De overige vragen zijn ingevuld op de defaultwaarden. Daarna wordt dit tijdelijke dossier verwijderd.

In Wft-Proof Nazorg Dossier worden andere gegevens gevraagd dan in het Pensioenprogramma. Wft-Proof Nazorg Dossier toetst de inhoud van de regeling en het Pensioenprogramma berekent de aanspraken. Voor Wft-Proof Nazorg Dossier zijn dus andere gegevens nodig dan voor het Pensioenprogramma. Een deel van de gegevens komt echter overeen en wordt bij inlezen dan ook overgenomen. De overige vragen staan op de default-antwoorden.

Om nu toch alle ingevulde antwoorden te bewaren (dus ook van de vragen die niet relevant zijn in de te openen module), moet het dossier worden opgeslagen. Vervolgens moet het dossier worden geopend in de andere module. Zo worden alle reeds ingevulde antwoorden bewaard.