Wat betekent de foutmelding ‘SQL Server Error’?

Tijdens het opstarten van Fobes kan de volgende foutmelding worden getoond:

Oorzaak van bovenstaande melding kan zijn dat het ingevoerde wachtwoord voor de database beheerder niet geldig is. Dit kan worden opgelost door alle componenten van Fobes te deïnstalleren (zie de vraag 'Kan Fobes opnieuw worden geïnstalleerd'). Installeer Fobes opnieuw en maak daarbij gebruik van een ander wachtwoord, met inachtneming van de beperkingen van Microsoft SQLserver2005 (zie de vraag 'Waar moet een wachtwoord aan voldoen?').