Waarom berekent het programma een andere premie dan verzekeraars?

De maatschappijen ronden de tussenresultaten in hun berekeningen niet af. Het programma van Akkermans en Partners dat u gebruikt rondt de bedragen wel af.

Wij hebben er daarnaast voor gekozen om de uiteindelijke beschikbare premies op hele euro's af te ronden, omdat dit de leesbaarheid van het rapport ten goede komt en omdat het verschil in de uitkomst minimaal is.