Waarom zien mijn schermen er anders uit?

In de helpteksten van Fobes, de installatiehandleiding en de faq's (Frequently Asked Questions) treft u diverse schermafdrukken aan. Deze kunnen enigszins afwijken van de schermen die u te zien krijgt.

Dit kan te maken hebben met de versie van Windows die u gebruikt.

Als u niet de Nederlandse versie van Windows gebruikt, verschijnen de termen die in de tekst worden genoemd in de taal van uw besturingssysteem.