Hoe kan de melding ‘MSXML 4.0 is niet geïnstalleerd’ verholpen worden?

Voor het berekenen van de Interpolis tarieven wordt gebruik gemaakt van een hulpprogramma, een XML parser. Dit hulpprogramma moet lokaal geïnstalleerd zijn.
Tijdens de installatie van de Akkermans & Partners software wordt de XML parser op de computer geïnstalleerd. Indien de Akkermans & Partners sofware op het netwerk wordt geïnstalleerd, moet de XML parser op elke lokale computer geïnstalleerd worden. Het installatie programma van de XML parser staat op de CD van Akkermans & Partners software in de map 'XMLParser'.