Waarom kan ik het opbouwpercentage in mijn omzettingsberekening niet aanpassen?

U maakt een omzettingsberekening.

In de nieuwe regeling kunt u het opbouwpercentage of gedeelte van de staffel niet aanpassen, omdat dit de variabele is die u laat berekenen.

Het opbouwpercentage of gedeelte van de nieuwe staffel wordt berekend door het programma. U hoeft dit dus niet in te vullen.

U kunt de berekening uitvoeren door het volgen van deze stappen:

• u geeft de grondslagen of direct het budget op van de huidige regeling
  • u bepaalt de grondslagen van de nieuwe regeling (behalve opbouwpercentage of gedeelte van de staffel)
  • u importeert de deelnemersgegevens
  • u klikt op de knop ‘Berekenen’

Vervolgens ziet u direct op het tabblad ‘Grondslagen’ het berekende opbouwpercentage of het gedeelte van de staffel, behorende bij het budget van de oude regeling. Uiteraard is dit ook in een compleet omzettingsrapport terug te vinden!

Voor het bekijken van het rapport klikt u op Afdrukmenu -> Technisch rapport gehele lijst -> afdrukvoorbeeld.