Ik wil graag de plaats waar mijn dossier en rapporten worden opgeslagen aanpassen. Hoe doe ik dat?

U kunt de locatie waar uw dossier en rapporten opgeslagen worden aanpassen, door de volgende stappen te volgen:

Menu -> Instellingen -> Plaats van bestanden

Uw dossiers en rapporten worden dan opgeslagen op de door u gewenste locatie.

Als u een rapport wilt opslaan, kunt u dit doen door in het Afdrukmenu te kiezen voor ‘Uitvoer’. Daar kunt u aangeven wat de functie van ‘Afdrukken’ is.

Dus wanneer u hier bijvoorbeeld ‘Opslaan als PDF’ selecteert en volgens op ‘Afdrukken’ klikt, wordt het rapport op de betreffende locatie als PDF opgeslagen. Daarna verschijnt de optie om de betreffende map te openen.

Let op: uw keuze zal opgeslagen worden als standaard uitvoeroptie. Wilt u dit niet, dan dient u dit na het opslaan van het rapport weer terug te zetten naar de door u gewenste optie.