Richtlijnen AFM

Volgens de AFM is een goed pensioenadvies, een Wft-proof pensioenadvies. Daarom heeft de AFM 11 richtlijnen uitgebracht, waarop een pensioenadvies gebaseerd dient te zijn.

Advantage is voorzien van alle benodigde functionaliteit en technieken, om te adviseren conform deze richtlijnen en een Wft-proof dossier op te kunnen bouwen. Inclusief papertrail.

Met Advantage adviseert u dus AFM- en Wft-proof. Gegarandeerd!

Onderstaand hebben wij alle richtlijnen ter download voor u klaargezet. Zodat u deze altijd tot uw beschikking heeft.

Direct offreren?
Dossiers aanmaken waarbij u direct offertes wenst aan te vragen? Zonder inventarisatie of Wft-intake? Geen probleem, ook dat kan Advantage.

Wellicht zijn naast de downloads onderstaande Quick Guides interessant voor u: