Het Afdrukmenu

Quick Guide Advantage: Het Afdrukmenu

Anders dan het u wellicht doet vermoeden, bevat het Afdrukmenu veel meer functionaliteit dan u zou verwachten.

Zo is het Afdrukmenu uitermate geschikt om een Wft-proof dossier in op te bouwen, door alle benodigde (getekende of niet getekende) documenten, ondersteunend aan uw advies, te uploaden in het Afdrukmenu van Advantage.

Maar indien u uw klanten toegang geeft tot de Online Intake, kunt u ook volgen welke (financiële) documenten door uw klanten geüpload zijn.

Om het Afdrukmenu overzichtelijk te houden, is er gebruik gemaakt van diverse tabbladen.

De tabbladen

• Inventarisatie: hierin staan alle rapporten met betrekking tot de Inventarisatie;
  • Offertes: een overzicht van alle uitgebrachte offertes en bijlage. Deze worden automatisch naar aanleiding van uw offerteverzoek, vanuit het Offertebeheer van de aanbieders aan Advantage toegevoegd. Uiteraard kunt u hier ook zelf offertes uploaden;
  • Documenten werkgever: gecategoriseerd alle documenten die een werkgever via de Online Intake heeft geüpload. Vanzelfsprekend kunt u hier ook zelf de benodigde documenten uploaden. De categorisering is gebaseerd op welke documenten ‘verplicht’ in een Wft-proof dossier dienen te zitten. U kunt door markeringen precies zien hoe ver uw klant is;
  • Bestanden: alle documenten die u zelf geüpload heeft en (indien u over een licentie beschikt) de pensioenlastenberekening en de betaalbaarheidstoets uit de PensionAnalyzer. U kunt hier ook documenten uploaden of het kan vanuit de werkbalk in Advantage, door te klikken op ;
  • Checklist & Templates: een overzicht van alle checklists en templates die u ondersteunen bij het gebruik van Advantage. Bijvoorbeeld een importtemplate of de Checklist adviseur;
  • Adviesdocumenten: allerlei adviesdocumenten over pensioen. Op B2 niveau geschreven, zodat u deze aan kunt bieden aan uw klant als voorbereiding op uw gesprekken met hem of haar. Deze documenten zijn ook beschikbaar via de Online Intake;
  • Aanbieder informatie: informatie van de aanbieders als aanvulling op de productkenmerken uit de Wft-proof inventarisatie.

Werking Afdrukmenu

• Het Afdrukmenu is te benaderen door op  te klikken of middels de toets combinatie CTRL-P. Omdat het Afdrukmenu proces gestuurd is, ziet u afhankelijk van het proces waar u in zit, meer of minder tabbladen en/of documenten.
  • Zo ziet u bijvoorbeeld het tabblad Offertes niet, zolang u nog niet in het Offerteproces bent aangekomen. Daarnaast dient u altijd eerst een dossier te openen of aan te maken. Zodat documenten binnen het juiste dossier aangemaakt of geüpload worden.

Binnen een geopend tabblad van het Afdrukmenu, selecteert u een of meerdere documenten waar u iets mee wilt. Het selecteren doet u door een of meerdere checkboxen aan te vinken.

Vervolgens geeft u aan wat u wilt gaan doen:

• openen;
  • afdrukken;
  • opslaan (hiervoor dient u bij Uitvoer een uitvoermethode te kiezen). Hierbij kunt u kiezen uit:
    • afdrukken;
    • Word;
    • PDF.

Gerelateerde Quick Guides

• Offerteproces: alles over offreren binnen Advantage
  • Online Intake: alles over de Online Intake
  • Pensioenlasten & Betaalbaarheid