Einde abonnement en uw dossiers

Na het beëindigen van uw abonnement, is het niet meer mogelijk om de programma’s nog te starten. Hierdoor zijn uw dossiers (APD-bestanden) niet langer toegankelijk.

Wanneer u na het verstrijken van de einddatum toch nog inzage wenst in de door u ingevoerde gegevens, dient u vóór het verlopen van uw abonnement van de betreffende dossiers rapporten te vervaardigen. Deze kunt u in digitale vorm (Word- en/of Pdf-bestand) opslaan of afdrukken om bij het dossiers van uw relaties te bewaren.

Het programma Pension Analyzer bevat een exportfunctie om de belangrijkste deelnemersgegevens naar Excel of MS-Word te exporteren.