Registreren

Quick Guide Registreren:

Nadat u de installatie van Advantage en/of DIA heeft afgerond en u Advantage of DIA voor de eerste keer start, dient u uw inloggegevens in te voeren.

Indien het uw eerste installatie van Advantage of DIA betreft, heeft u deze gegevens nog niet. Maar het registreren is zeer eenvoudig.

U klikt eenvoudigweg op de knop  onderaan het inlogscherm.

Vervolgens opent het scherm ‘Registratie’ waarin u zich als gebruiker registreren kunt registreren.

Met de door u gekozen gebruikersnaam en wachtwoord, kunt u zich daarna aanmelden in Advantage of DIA.

Indien u zich in het verleden al voor Advantage of DIA geregistreerd heeft, kunt u deze gegevens gebruiken om in te loggen.

Indien er al gebruikers geregistreerd zijn is het niet meer mogelijk om zelf te registreren. Een bestaande gebruiker met beheerrechten heeft de mogelijkheid om gebruikers toe te voegen. Welke gebruikers beheerrechten hebben wordt getoond als op de knop  wordt geklikt.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande toelichting alsnog vragen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via servicedesk@akkermans.nl.