Online Intake

Quick Guide Advantage: Online Intake

Met de Online Intake van Advantage, besteedt u heel eenvoudig werkzaamheden uit aan uw klant. Tevens biedt u uw klant hiermee de gelegenheid, om zich perfect voor te bereiden op het gesprek met u.

Onderstaand overzichtelijk de belangrijkste functionaliteiten van de Online Intake:

• invoeren werkgeversgegevens, verrijk uw dossier;
  • vragen beantwoorden ten behoeve van het klantprofiel;
  • documenten verzamelen en uploaden, die benodigd zijn voor uw advies. Waarbij u precies kunt volgen welke documenten wel/niet geüpload zijn;
  • uploaden van de werknemersgegevens op basis van een voorgedefinieerde template;
  • mogelijkheid tot het inlezen in de pensioenmaterie, op basis van vele downloadbare adviesdocumenten;
  • uw klant kan al zijn vragen vooraf bekend maken door deze op te voeren in de Online Intake

En u bepaalt per klant welke van de bovenstaande functionaliteiten beschikbaar worden gesteld. Met een paar klikken vanuit Advantage.

De stappen
Om de Online Intake voor een klant te activeren, volgt u de volgende stappen.

• In het proces Inventarisatie, kiest u bij de vraag´Wenst u een online intake te starten´ op het tabblad Online Intake voor ‘Ja’;
  • Vervolgens verschijnt er aanvullende informatie met onder andere:
    • Code
    • Keuze opties online intake
  • U selecteert welke functionaliteiten van de Online Intake u ter beschikking wilt stellen;
  • Daarna vult u het e-mail adres van uw klant in;
  • Als laatste klikt u op ‘Verzenden’.

Vervolgens opent Advantage (na uw goedkeuring) het e-mailprogramma op uw computer en zet automatisch een e-mail voor u klaar. Met alle benodigde gegevens, zodat uw klant kan starten met de Online Intake in een beveiligde webapplicatie.

Uiteraard kunt u de concepttekst van de e-mail aanpassen.

Belangrijk: zolang uw klant aan de Online Intake werkt, zijn belangrijke onderdelen in het dossier geblokkeerd. Zodat elkaars input niet overschreven kan worden.

Zodra uw klant gereed is met de Online Intake, wordt het dossier vrijgegeven en beschikt u over alle ingevoerde gegevens. De vragen die uw klant middels de Online Intake aan u heeft gesteld, zijn in het Afdrukmenu opgenomen als PDF.

TIP: alle vragen beantwoord door uw klant via de Online Intake, hebben een geel bolletje als markering.