Import deelnemers

Quick Guide Advantage: Import deelnemers

Om snel en eenvoudig deelnemers met hun volledige gegevens te importeren, kunt u gebruikmaken van onze import template.

De template is voorzien van:

• alle benodigde velden die benodigd zijn in Advantage;
  • oranje gemarkeerde kolommen. Deze gegevens zijn minimaal benodigd om de import succesvol te kunnen afronden. Indien u de andere gegevens niet importeert, wordt u in het Offerteproces verzocht om de deelnemergegevens aan te vullen om de offertes op te kunnen vragen.

TIP: Veel gegevens kunnen uit de salarissystemen van werkgevers geëxporteerd worden. Vraag daarom de werkgever deze lijst te vullen. U kunt de voortgang volgen middels de Online Intake (zie Quick Guide Advantage: Online Intake).

De import voert u middels onderstaande stappen uit.

• download de import template via Menu -> Uitvoer;
  • vul de template met de deelnemergegevens en controleer deze zorgvuldig;
  • start de import via het tabblad Deelnemers -> Importeren;
  • de wizard start en Klik op ‘Volgende’;
  • klik op ‘Zoek’ en selecteer het ingevulde deelnemersbestand;
  • selecteer het tabblad met de deelnemergegevens en klik op ‘Volgende’;
  • controleer de koppelingen tussen de kolommen en de programmavelden;
  • klik op ‘Voltooien’ om het importeren te starten.

Tips

• klik op een kolom voor hulp bij het vullen;
  • verwijder meerdere deelnemers door Ctrl/Shift ingedrukt te houden bij de selectie;
  • verrijk gegevens door deelnemers opnieuw te importeren;
  • kopieer geen tekstvelden in het importbestand. Deze kunnen moeilijk vertaald worden door Advantage. Plak altijd als ‘Waarde’;

Wist u dat de template te gebruiken is bij alle programma’s van Akkermans & Partners waarin deelnemers voorkomen.