Een dossier aanmaken

Quick Guide Advantage: Een dossier aanmaken

Bij het aanmaken van een dossier in Advantage, bepaalt u in belangrijke mate hoe u Advantage voor dit dossier gaat gebruiken.

Gaat u bijvoorbeeld een volledige Wft-proof Inventarisatie verrichten of wilt u direct starten met offreren? Maakt u gebruik van Sjablonen/Quick Start of start u de inventarisatie van scratch af aan?

Keuzes die bepalend zijn voor de werking van Advantage. Daarom zetten wij onderstaand voor u uiteen welke mogelijkheden u heeft bij het starten van uw eerste dossier, of een nieuw dossier.

Keuzes
Zodra u binnen Advantage een nieuw dossier gaat aanmaken , verschijnt er een pop-up met onderstaande keuzemogelijkheden:

• Naam dossier;
  • Soort dossier:
    • Wft;
    • Wft inclusief klantprofiel;
    • Directe offerte.
  • Pensioentoezegging:
    • (semi)collectieve toezegging;
    • individuele toezegging;
    • individuele toezegging DGA.
  • Sjabloon:
    • Wilt u een sjabloon gebruiken?
    • Wilt u een Quick Start?
  • Werkgever:
    • nieuwe aanmaken;
    • bestaande gebruiken.
  • Aanmaken testdossier

Na het maken van uw keuzes, klikt u op de button Doorgaan, waarna het dossier wordt ingericht op basis van uw keuzes.

Tip: voor bepaalde bovenstaande keuzes, hebben wij Quick Guides geschreven. U kunt een guide naar keuze openen door op de link te klikken. Tevens hebben wij de betreffende guides onderstaand voor u op een rij gezet.

Quick Guides: