Today

Quick Guide Advantage: Today

Met Advantage kunt u perfect pensioendossiers aanleggen. Wft-proof of op basis van directe offertes, u kiest per dossier welke methode op dat moment het beste past.

Maar in beide gevallen ontwikkelt een pensioendossier zich vanzelfsprekend gedurende een bepaalde periode. Niet alleen tijdens het adviestraject, maar ook daarna. Daarom is het noodzakelijk dat u grip op de ontwikkeling van het dossier houdt. Dat acties en vervolgacties nauwkeurig opgevolgd worden.

Precies met die doelstelling is Advantage Today ontwikkeld.

Advantage Today is op verschillende manieren te bereiken:

• na het opstarten van Advantage;
  • na het afsluiten van een dossier;
  • door te klikken op  in de knoppenbalk.

En bestaat uit de volgende onderdelen:

• dossiers;
    • to-do;
    • acties;
    • documenten.

Dossiers
In dit onderdeel worden alle actieve dossiers getoond. Dit betekend dat afgelegde, test- en afgeronde dossiers hier niet worden getoond. Zodat dit ten goede komt aan de overzichtelijkheid.

Vanzelfsprekend zijn de niet actieve dossiers nog steeds te benaderen. U opent ze via  (Dossier openen).
In het overzicht worden de belangrijkste kenmerken van de dossiers getoond. Zoals:

• dossierkenmerk;
  • de werkgever bij het dossier;
  • dossiernaam;
  • het proces waarin het dossier zich bevindt;
  • de status van het dossier;
  • het aantal toegevoegde documenten;
  • de status van de Online Intake*;
  • de status van Idiligo (Inventarisatie op afstand).

Verder kunt u een aantal standaard acties direct vanuit uit onderdeel uitvoeren, door middel van een klik op het betreffende icoon:

• (dossier bewerken);
  • (bestand uploaden);
  • (dossier afleggen);
  • (opvolgen (To-do aanmaken).

To-do
In dit onderdeel worden alle geplande acties getoond. Dit zijn opvolgacties die u handmatig ingesteld heeft.

Het instellen van een opvolgactie is heel eenvoudig:

• u klikt op het onderdeel ‘Dossiers’ op en maakt een to-do aan bij het betreffende dossier;
  • u geeft de actie een toelichting;
  • u geeft de actie een datum opvolging;
  • u klikt op doorgaan.

De actie wordt toegevoegd aan de lijst To-do en u heeft uw reminder ingesteld. Zodra de datum van de reminder verstreken is, wordt de tekst van de to-do automatisch rood. U ziet dus heel eenvoudig welke to-do’s uw directe aandacht nodig hebben.

Acties
Dit overzicht toont standaard acties, die u direct uit kunt voeren:

• (nieuw dossier openen);
  • openen van een bestaand dossier;
  • openen van de adviesdocumenten;
  • openen van de aanbiedersinformatie.

Documenten
Hieronder zijn de meest gebruikte documenten opgenomen. Zodat u deze snel beschikbaar heeft. Zoals:

• importlijst deelnemers;
  • checklist adviseur;
  • lege Wft-intake collectief;
  • Wft Pensioen Dossier Werknemer.

Gerelateerde Quick Guides

• Inventarisatie op afstand