Ik ben mijn wachtwoord vergeten. En nu?

DIA en Advantage bevatten een 'Wachtwoord vergeten' functie.

Indien het inloggen niet werkt klikt u daaronder op 'Wachtwoord vergeten'. U ontvangt vervolgens een email op het opgegeven emailadres. Na inloggen  met het nieuwe wachtwoord, kunt u dit wijzigen in het 'Gebruikersbeheer'.

Het programma kan na de aanmeldpoging de volgende melding geven:

De door u opgeven inloggegevens komen niet voor in het Gebruikersbeheer.

U dient zich dan nog te registreren. U heeft dan namelijk nog geen gebruikernaam en wachtwoord.

Extra melding:

Indien het opgegeven e-mail adres niet voorkomt in het Gebruikersbeheer, krijgt u de volgende melding:

Het door u opgegeven e-mail adres komt niet voor in het Gebruikersbeheer. Wij kunnen om die reden uw wachtwoord niet resetten.

Probeert u het nogmaals.