Zijn er al marktrentestaffels beschikbaar?

Nee. Deze zijn nog niet door de wetgever beschikbaar gesteld in een formeel besluit.

Daardoor zijn wij nu nog afhankelijk van maatschappij-staffels. Wij inventariseren deze op dit moment en voegen ze toe, zodra deze beschikbaar zijn.

Zodra algemeen geldende staffels voor de rekenrentes <3% gepubliceerd worden, zullen wij deze zo spoedig mogelijk opnemen.

Let op: indien u nu een marktrente staffel wilt invoeren, kan dat al in het process 'Basisvragen'. Om precies te zijn, op het tabblad 'Vaststelling'. Daar kunt u de gewenste staffel invoeren.

Selecteer bij ‘hoe wordt de staffel bepaald’ de antwoordmogelijkheid 'zelf invoeren'.

Vervolgens kun u een eigen ‘marktrente staffel’ invoeren door middel van het  + icoontje.