Kan ik ook een ingegaan pensioen combineren met nog niet ingegane pensioenen?

Ja,  het ingegane pensioen wordt niet uitgesteld, maar het programma presenteert wat de uitkeringen zijn vanaf de eerste ingangsdatum tot aan de AOW-leeftijd.

Niet ingegane pensioenen worden uitgesteld tot de AOW-leeftijd.

Ter info: deze uitkeringen worden ook onttrokken aan de waarde van de onderneming (Vraag ‘werkelijke waarde onderneming’) vanaf de berekeningsdatum tot aan de AOW-leeftijd.