Ik heb het Wiebes-scenario geïnstalleerd, maar kan het programma niet vinden.

Het Wiebes-scenario maakt onderdeel uit van DIA Financiële Planning. Daarom wordt het Wiebes-scenario niet als zelfstandige applicatie geïnstalleerd.

U vind DIA Financiële Planning in het Startmenu op het tabblad Pensioen.

Bij het aanmaken van een dossier kunt u vervolgens kiezen voor 'Wiebes-scenario'.

Indien u tevens een abonnement heeft op DIA Financial Planning zelf, dan kunt u bij het aanmaken van een dossier ook kiezen voor een 'Financial Planning' dossier.