Kan ik zelf een certificaat maken?

Ja dit is mogelijk.

Een certificaat wordt altijd gemaakt over de laatste twaalf maanden. Elk jaar krijgt u in januari een mailtje met de mededeling dat het certificaat klaar staat. Dit certificaat wordt twee jaar voor u beschikbaar gehouden. Wilt u het langer houden, dan adviseren wij u het pdf-je in bij eigen bestanden op te slaan.

Indien u gedurende het jaar behoefte heeft aan een tussentijds certificaat, dan kunt u het zelf aanmaken. Bijvoorbeeld, omdat u naar een andere werkgever gaat en die heeft een ander PA-systeem.

Ook hier ziet u steeds de percentages over de voorliggende twaalf maanden. De mogelijkheid om een certificaat te maken, vind u onder het grijze veld met uw naam. Als u hier klikt verschijnt de mogelijkheid ‘Mijn certificaten’. De rest wijst zich vanzelf.